dimecres, 12 de novembre del 2008

Edu3.cat

El nostre treball de noves tecnologies aplicades a l'educació va sobre la pàgina web: http://www.edu3.cat/








L'edu3.cat és una pàgina de vídeos educatius, creada pel Departament d'Educació, TV3 i Catalunya Ràdio, en aquesta pàgina podem trobar uns 2200 vídeos educatius. L'accés als vídeos és gratuït i lliure, ja que té accés tothom que pugui entrar a la pàgina. Tot i així, els professors tenen un apartat restringit, en el qual necessiten registrar-se per poder tenir accès.



Els vídeos estan dividits per àmbits (ciències naturals, ciències socials, educació artística, educació física, llengües i literatura, matemàtiques, tecnologia i tutoria) i nivells (Educació Infantil, Educació Primària, ESO i Batxillerat).

Tot i ser una pàgina de vídeos educatius, també podem trobar apartats per a la programació educativa, recursos audiovisuals (web TV, ràdio, fotografia, cinema i nous formats), enllaços a altres pàgines web com l'edu365.cat, xtec, TV3 i Catalunya Ràdio, es pot veure la fitxa explicativa de cada vídeo, i els professors disposen de la possibilitat d'escriu-re les seves experiències educatives.

Aquesta pàgina web és un recurs educatiu del qual es pot treure molt partit, tot depent de l'ús que li doni i la forma d'entendre el vídeo del professor o l'alumne.