diumenge, 23 de novembre del 2008

Facebook

Facebook es un lloc web, obert a qualsevol persona que tingui un comte de correu electrònic. Té una quantitat molt gran d'usuaris registrats, amb més de 120 milions d'usuaris actius a tot el món. Principalment els seus usuaris es concentraven en estats Units, Canadà i Gran Bretanya, però Facebook va llençar la seva versió en francès, alemà i espanyol per impulsar la seva expansió.


Facebook et permet fer moltes coses, entre les més destacades es troben les següents:
- És una manera d'estar en contacte amb amics, fer-se de nous o trobar antics amics, ja que es disposa d'un cercador on pots posar noms i cognom de la persona que desitges trobar.
- Pots intercanviar fotografies, vídeos o informació.
- Et permet crear i unir-te a grups, es tracta de reunir a persones amb interessos comuns. Si algun grup és de temàtica dscriminatòria o violenta, tens la opció de denunciar al grup, clicant a una casella que robes a mà dreta.
- El mur és l'espai principal que cada usuari té, permet que els amics escriguin missatges perquè l'usuari els pugui veure. El mur és visible per totes aquelles persones que siguin usuaries del facebook.
- Permet enviar missatges de manera privada als amics, com una mena de correu.

Mirant el blog d'una companya de classe, he vist que havia actualitzant referint-se a una notícia del 17 de novembre, que porta com a títol Facebook triunfa en el parlament. Si esteuinteressats en llegir-la, busqueu l'actualització del 17 de novembre: http://carlotald.blogspot.com/